CACK ŠARIŠ bola založená v roku 2002.

Katalog CACK 2005

Začínali sme s ponukou jednej destinácie – Chorvátsko, neskôr sme doplnili Bulharsko. Na tú dobu ako prví sme zaviedli pre klientov možnosť výberu počtu dní/nocí a neviazali sme ich k minimálnemu pobytu 8 dní/7 nocí od soboty do soboty.  Do našej ponuky v roku 2008 sme doplnili tieto destinácie – Grécko a ostrovy, Taliansko, Turecko, Egypt, Tunisko, Nový Zéland, Španielsko a ostrovy a Maltu. Od roku 2012 máme v ponuke aj tieto destinácie – Francúzsko, , Izrael, doplnili sme Pútnické a Poznávacie zájazdy a od roku 2014 Albánsko, Cyprus a Spojené arabské emiráty. 

Aktuálne máme v ponuke pre : LETO 2023 viac ako 760 zájazdov, zimnú dovolenku viac ako 10 zájazdov, dovolenku v exotike viac ako 10 zájazdov, cesty za poznaním viac ako 550 zájazdov, pútnické cesty viac ako 10 zájazdov a viac ako 820 pobytových zájazdov.

Pripravili  sme pre Vás NOVINKU pre rok 2023:  PLAVBY LOĎOU do celého sveta s ponukou od 33 lodných spoločnosti a cca 238 lodí.   Ponuky sa denne aktualizuju a dopĺňajú.

Katalog CACK 2008_maly

Začínali sme s desiatkami klientov, dnes sa toto číslo pohybuje v stovkách až tisícoch ročne. Veríme, že neustále rastúci počet verných klientov a stabilní obchodní partneri sú zárukou našej stabilnej, zaujímavej a poctivej práce so snahou ju robiť čo najlepšie a na profesionálnej úrovni.

Záruka kvality

V súčasnosti spolupracujeme s najvýznamnejšími a stabilnými touroperátormi na Slovensku, ktorí ponúkajú kvalitné ubytovacie kapacity v prijateľných cenách pre našich klientov a sú zárukou ich spokojnosti.

O kvalite nami ponúkaných hotelov sa môžete presvedčiť aj na najväčšom svetovom portáli s recenziami hotelov od skutočných cestujúcich – na www.TripAdvisor.com. Veľa hotelov, ktoré máme v ponuke má veľmi dobré recenzie a veľa z nich sa pohybuje na popredných priečkach.

Filozofia CACK ŠARIŠ

Filozofiou CACK ŠARIŠ je poskytovať kvalitu za prijateľné ceny pre čo najširšiu klientelu na trhu a to s úctou k našim klientom a obchodným partnerom.

Online

Vaša cesta za oddychom začína tu – kompletnú ponuku zájazdov nájdete na stránkach www.cacksaris.sk alebo na www.lastminutecentrum.top 

Jednoducho a z pohodlia Vášho domova si môžete vybrať, rezervovať a online aj zaplatiť svoju vysnívanú letnú resp. zimnú dovolenku, exotický pobyt, poznávaci a pútnicky zájazd, alebo plavbu loďou. Pri rozhodovaní sme vám denne, aj počas víkendov a sviatkov odhodlaný pomôcť s výberom vašej dovolenky.

Ak chcete obdarovať svojich blízkych, ale neviete čím, radi vám ponúkneme a pripravíme inšpiráciu. Darujte originálny darček – darčekový poukaz , ktorý prekvapí a poteší každého… Darujte im zážitok v podobe krásnej dovolenky v jednej z obľúbených destinácií. Darčekový poukaz si môžte taktiež zakúpiť v požadovanej sume priamo online.  O všetko ostatné sa my už postaráme.

Sme aj na Facebooku

Nájdete tam informácie o najbližších odletoch, aktuálnych ponukách – first či last minute, spolu s množstvom fotografií z destinácií a hotelov aj priamo od Vás – našich klientov. Podeľte sa s nami o skúsenosti a ohodnoťte Vašu dovolenku.

Tešíme sa na Vašu návštevu v LAST MINUTE CENTRE ale aj na internetových stránkach CACK ŠARIŠ.

S úctou,

kolektív

Vaša cesta za oddychom

CACK ŠARIŠ – je zapísaná v Živnostenskom registri č. 708-14581 | IČO: 37469096 | IČ DPH: 1023448294 | Námestie slobody 56, 083 01 Sabinov, Slovensko
Orgán dozoru: Slovenská obchodná inšpekcia, Inšpektorát SOI pre Prešovský kraj, Obrancov mieru 6, 080 01 Prešov | Informácie o ochrane osobných údajov | Nastavenia cookies

© CACK ŠARIŠ 2002 – 2024, Všetky práva vyhradené | piatok, 17. mája 2024