Svadby v zahraničí

Je aj Vašim snom svadba v zahraničí? CACK ŠARIŠ v spolupráci s TOP Last Minute Center a TUI ReiseCenter vám dokáže tento sen splniť! Ponúkame svadby a svadobné cesty do obľúbených destinácií, akými sú ostrovy Maurícius, Seychelly, Barbadose či Jamajka.

Svadba v zahraničí je snom nejedného páru, ktorý plánuje spečatiť svoju lásku navždy. Veď kto by nechcel svoje ÁNO povedať na piesočnatej pláži, v tieni paliem, s výhľadom na slnko zapadajúce za horizont a za sprievodu šumu mora? Svadby v zahraničí však nie sú jednoduchou záležitosťou, najmä pokiaľ ide o vybavovanie nevyhnutných oficialít. Práve preto prinášame svadby v zahraničí na kľúč – všetko potrebné vybavíme za vás a vy si môžete svoj „Deň D“ vychutnať naplno, bez akýchkoľvek starostí. Užite si svoju svadbu na ostrove Maurícius, Seychelly, Barbadose či v Jamajke! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svadba na Mauríciu

Ostrov Maurícius je pre svadby v zahraničí priam ako stvorený. Exotika v srdci Indického oceánu ponúka nekonečné piesočnaté pláže kontrastujúce so zeleňou tamojšieho pralesu a bohatým podmorským svetom, ktorý čaká len na to, kedy jeho tajomstvá preskúmate.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Svadba na Seychelách

Túžite po netradičnej a exotickej svadbe, na ktorej budete iba vy a váš partner, prípadne tí najbližší členovia vašej rodiny? V tom prípade je pre vás svadba v zahraničí, Seychellských ostrovoch priam ako stvorená pre vás. Veď dokážete si vôbec predstaviť krajšie miesto na svoju svadbu, než na jednom zo 115 rajských ostrovov ukrytých vo vodách Indického oceána? Garantujeme Vám, že svadba na jednej z najkrajších pláží sveta bude pre vás tým najväčším zážitkom – stačí nás kontaktovať a všetko potrebné už vybavíme za vás!

svadba v zahraničí - Seychelly

 

 

 

 

 

 

 



Svadba na Barbadose

Svadba v raji - presne tak by sa dala charakterizovať svadba v zahraničí, konkrétne na ostrove Barbados. Snehovobiely piesok na pláži, azúrové more a zároveň krása nedotknutej prírody, ktorá sa tu nachádza. K tomu všetkému perfektný servis, vďaka ktorému bude Váš deň „D“ skutočne nezabudnuteľný.

svadba v zahraničí - barbados


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Svadba na Jamajke

Hľadáte originálnu destináciu pre Váš veľký deň? Jamajka Vám ponúkne všetko, čo k tomu potrebujete – nádherné karibské pláže, tyrkysovo-modré more, skvelý servis a gýčové západy slnka. Dokážete si predstaviť dokonalejšiu destináciu pre Vašu svadbu?

 

CACK ŠARIŠ – je zapísaná v Živnostenskom registri č. 708-14581 | IČO: 37469096 | IČ DPH: 1023448294 | Námestie slobody 56, 083 01 Sabinov, Slovensko
Orgán dozoru: Slovenská obchodná inšpekcia, Inšpektorát SOI pre Prešovský kraj, Obrancov mieru 6, 080 01 Prešov | Informácie o ochrane osobných údajov | Nastavenia cookies

© CACK ŠARIŠ 2002 – 2024, Všetky práva vyhradené | sobota, 27. júla 2024